EyeCGas 2.0 — найчутливіша у світі портативна камера Optical Gas Imaging (OGI). Вона швидко визначає викиди газу для більш ніж 400 вуглеводнів і VOC газів, у тому числі метан і CO2. EyeCGas 2.0 є внутрішньо безпечною і відповідає правилам EPA «Quad Oa» (OOOa).

EyeCGas 2.0 використовується в усьому світі для відповідності LDAR. Камера сертифікована та класифікується для небезпечних середовищ ANSI/ISA-Class I та II, Div. 2, & Class III, CSA C22.2 Class I, Div. 2 та ATEX II, IECEx EMT 19.0006X як внутрішня безпека «ic», захист «n».

Розроблена для роботи в суворих умовах. На основі відгуків клієнтів, EyeCGas 2.0 має широкий спектр унікальних функцій, що робить його найкращою камерою OGI у світі. Камера від Opgal допомагає вам виявляти та відновлювати витоки газу в межах об’єкта без необхідності допуску на проведення робіт у небезпечній зоні, дозволяючи відео та аудіо запис та потокове передавання, зберігаючи при цьому безпеку.

  • Покращений зв’язок — камера пропонує потокове відео та завантаження через WiFi, а також інтеграцію Bluetooth.
  • Покращена безпека — внутрішньо безпечна камера для OGI розроблена для жорстких умов нафтогазової промисловості. Сертифікована відповідно до стандартів IEC для температури, вологості, вібрації, пилу та IP65 захисту від води та пилу. Сертифікований для використання в небезпечних середовищах класу I Div 2 ATEX II.
  • Більш висока чутливість — З NETD < 10mK, EyeCGas 2.0 може виявляти витоки розміром до 0,35 г/год (метан) і повністю сертифікований відповідно до вимог EPA (NSPS) 40 CFR частина 60, частина OOOOa.
  • Покращене використання — EyeCGas 2.0 має розумні операції LDAR, що пропонують бездротову інтеграцію з провідним програмним забезпеченням LDAR та пристроями кількісної оцінки, що дозволяє синхронізувати теги компонентів у реальному часі та простий зв’язок між компонентами, зображеннями та відео.
  • Більш універсальний — режим термографії забезпечує точне вимірювання температури, шість палітр кольорів та можливість легкого експорту радіометричних даних.
  • Multi-Spectral Filters — камера пропонує три оператора змінних фільтрів; для газів VOC від 3.2μm до 3.4μm, для більш важких алканів (краще для виявлення далекого діапазону) 3.3μm до 3.5μm і для CO2 4.2μm до 4.4μm.

Для отримання більш детальної інформації заповнюйте форму: